Geen productiewerk maar juist een variërende baan als Elektronica Assemblage Medewerker

  • Veenendaal
  • Fulltime/Parttime
Ik heb interesse

Reageer vandaag nog!

Dit kun je verwachten

  • Een salaris tussen de € 2.500 en € 3.500 bruto per maand op basis van 40 uur volgens de CAO Metaal en Techniek en op basis van jouw werkervaring
  • Een baan vol variatie en ruimte voor eigen creativiteit, waardoor geen dag hetzelfde is
  • Wij investeren in jouw kennis en vaardigheden, zowel technisch als sociaal
  • Gezelligheid! Het plannen van ons personeelsuitje is begonnen, heb jij een leuk teambuildings-idee?

Ons verlanglijstje

  • kennis ván elektrotechniek
  • Jij hebt een relevante mbo-opleiding
  • Jouw competenties: gestructureerd, oog voor detail en oplossingsgericht

Dé specialist in elektronica assemblage, dat zijn wij: Petronics uit Veenendaal. Wij zijn ervan overtuigd dat alles kan in elektronica. De klantwens vertalen wij naar een deskundig advies, professioneel ontwerp en hoogwaardig product. Door middel van maatwerk wordt elk idee vertaald naar een eindproduct inclusief testen, inbouwen en verpakken. Onze gedreven vakmensen zijn goed getraind, zeer klantgericht en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waardoor een succesvolle samenwerking met de klant ontstaat.

Wanneer we onze vakmensen vragen naar de identiteit van ons bedrijf, opperen ze: kleinschalig, persoonlijk en plat. En dat is precies de identiteit die we nastreven: een betrokken werkgever, waar iedereen voor elkaar klaar staat en de lijnen kort zijn. Ook staat innovatie bij ons voorop! Dag in dag uit zijn we bezig met de laatste trends en procesoptimalisatie, zonder de service aan klanten uit het oog te verliezen. Hard werken wisselen we af met gezelligheid zoals: een borrel op kantoor of lunchen bij van der Valk.

Ik heb interesse
Aan het werk bij

Zo ziet je dag eruit

8.00
Na een kop koffie in de kantine, verplaats jij je naar de werkplaats. Allereerst neem jij de mailbox door en beantwoord je de vragen van een aantal klanten. Je collega komt vast jouw lunchbestelling opnemen. Het is vrijdag dus tijd voor wat lekkers!
9.15
Vervolgens loop jij een controle-rondje langs de producten die de vorige dag zijn gemaakt en klaargelegd. Daarna is het jou taak om de printplaten af te maken en te testen. Hiervoor gebruik je het meetapparatuur en testmateriaal van de klant.
10.00
Tijd voor een bak koffie! Na de koffie is het tijd voor de batterij bakken. Net wanneer jij de batterij bakken wilt controleren en inschakelen, heeft een collega jouw hulp nodig. Samen zetten jullie de testopstelling klaar, zodat je collega weer verder kan.
11.15
Jij gaat weer verder met het controleren en inschakelen van de accu-omvormers. Je controleert de aansluitingen en start de thermografiemeting. In deze meting meet je de temperatuur van de cruciale aansluitingen.
12.30
Lunchtijd! Jouw bestelde eten staat al op jou te wachten in de kantine. Lekker!
13.00
Na de lunch begin jij met het assembleren van een nieuw printplaatje. Je slingert de SMD-machine aan, stelt de machine in en programmeert de print. Je maakt foto’s en een handleiding van de print en plaatst deze in de planningskaart van het product.
15.00
Koffiepauze! Na de koffiepauze maak jij prototypes van het printplaatje, dit doe je met de hand. Je soldeert de kabels en bevestigd de behuizing. Daarna maak je ook foto’s van het prototype. Deze documenteer je vervolgens weer in het systeem.
16.45
Tijd om je werkplek op te ruimen en schoon te maken. Het gereedschap leg je weer in de la en je veegt de boel aan. De werkweek zit er nu echt op! Tijd om weekend te houden. Je zwaait je collega’s uit en springt op de fiets naar huis.

Tijd voor een bakkie

Bij Petronics zijn we een groot voorstander van zelfredzaamheid. Wat bedoelen we daar mee? Wij geloven in jouw kennis en kunde. Daarom geven wij jou de vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen. Denk je dat we het kunnen maken? Maak het maar. Denk je dat jij het kan regelen? Regel het maar. Kan jij dit probleem oplossen? Los het maar op. Toch is het geen one-man job en staat er een team vol betrokken collega’s achter je. Past deze functie bij jou? Dan komen we graag met je in contact!

Kom werken bij het team van

Ik heb interesse

Vul dan hieronder je gegevens in. Wij nemen contact met je op om een afspraak maken.

WhatsApp met Peter van

Ik wil nog meer weten

Heb je vragen, wil je meer weten of twijfel je of je geschikt bent? Stuur Peter een WhatsApp op 06 55 71 49 61 of mail naar peter.s@petronics.nl.